Vet Life Natural DOG konz. Hypoaller Fish&Potato 300g

Kód: 93049
Neohodnoceno
115 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kompletní dietetické krmivo pro zvláštní účely výživy pro psy určené k podpoře omezení intolerance určitých komponentů a živin. Doporučuje se také k podpoře trofické funkce pokožky a dalších částí: oči, uši, anální žlázky.

Doporučené použití: Omezení intolerance určitých komponentů a živin.

Způsob použití: před použitím a před prodloužením doby užívání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře. Podávejte produkt při pokojové teplotě, dle doporučeného denního dávkování uvedeného v tabulce. Doporučená doba užívání: od 3 do 8 týdnů. V případě odeznění symptomů intolerance lze Farmina Vet Life Hypoallergenic Duck & Potato používat dlouhodobě bez omezení. Vždy zajistěte zvířeti přístup k dostatečnému množství vody.

 

Složení: ryby (pstruh, sardinky) (28 %), brambory (12 %), hydrolyzované rybí bílkoviny, quinoa, rybí olej, uhličitan vápenatý, dicalcium fosfát, prášek z celulózy, chlorid draselný. Zdroj proteinů: ryby. Zdroj sacharidů: brambory.

Doplňkové látky na 1 kg – Nutriční doplňkové látky: Vitamín A 3400IU; Vitamín D3 200IU; Vitamín E 34mg; chelát zinku hydroxy analogu methioninu 220mg; chelát manganu hydroxy analogu methioninu 90mg; chelátová forma železa, hydrát 42mg; chelát mědi hydroxy analogu methioninu 15mg; inaktivované kvasinky obohacené selenem 15mg; jodičnan vápenatý bezvodý 0.5mg; taurin 1000mg.

Analytické složky:  hrubý protein 9.50 %; hrubé tuky a oleje 5.70 %; hrubá vláknina 0.20 %; hrubý popel 2.50 %; vlhkost 78.00 %; vápník 0.22 %; fosfor 0.17 %; Omega-6 mastné kyseliny 0.20 %; Omega-3 mastné kyseliny 0.90 %; EPA 0.25 %; DHA 0.40 %. Energetická hodnota: ME 961kcal/kg - 4.02MJ/kg.

Energetická hodnota: ME 1103kcal/kg - 4.62MJ/kg. 


Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah slunce. Vyrobeno 36 měsíců před datem spotřeby vytištěném na obalu. Net hmotnost/datum spotřeby/číslo šarže/registrační číslo továrny jsou uvedeny: na obalu.  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: